Minibuss Hemsedal

Hemsedal Taxi tilbyr både busser og minibusser til og fra Hemsedal – trygg og pålitelig transport for deg og dine som skal på fjelltur!

Vi transporterer store og små grupper til og fra fjellet i blant annet minibusser, turbusser, VAN/MPV og sedaner. Transporten kan skreddersys etter ditt behov, hva slags tur dere skal på og hvor stor gruppe dere reiser i. 

Hemsedal Taxi er opptatt av å ha god service og er tilgjengelig hele døgnet, dette for å gi deg den best mulige kundeopplevelsen. Bestill både busser og taxi på +47 06175.

Skal dere være en større gruppe på tur, har dere behov for flere biler eller ønsker dere en mer miljøvennlig måte å frakte gruppen til, fra og innad i Hemsedal? Vi har minibusser i Hemsedal av høy kvalitet.

Buss i Hemsedal

Skal din skole på tur til fjells, bistår vi gjerne med transport frem og tilbake. Våre busser i Hemsedal er trygge og behagelige og våre største turbusser huser opptil 56 personer. 

Bussene har toppmoderne sikkerhetsutstyr, toalett, underholdningsmuligheter som musikk og film og et godt klimaanlegg for å gi deg en best mulig tur. 

Husk å kjøpe billetter tidlig – reiser du på en fredag er siste frist for å bestille transport torsdag før kl. 12:00. Fredag kl. 12:00 er siste frist når du skal reise på søndag. Bestill en minibuss for neste tur til Hemsedal i dag. 

Klassetur i slalombakken

Planlegg en klassetur til Skandinavias Alper – Hemsedal skianlegg. Vi frakter deg og din klasse trygt opp og ned til en av Norges mest populære skidestinasjoner. 

Hemsedal har skimuligheter for alle nivåer og folk i alle aldre, både barneskoleelever og videregåendelever finner seg godt til rette her. Velg mellom å stå på snowboard, slalåm og randonee, eller utforsk fjellets flotte langrennsløyper.

Ta kontakt med oss dersom du lurer på noe angående vår transport eller for bestilling,  både på telefon og gjennom våre nettsider. Vi er førstevalg av buss og minibuss i Hemsedal!