Taxi Hemsedal

Trenger du taxi i Hemsedal og omegn? Som den lokale taxisentralen i området tilbyr vi i Hemsedal Taxi trygg og komfortabel transport i våre biler. 

Vi er stolte av å tilby trygge og pålitelige taxiturer i områdets fineste og nyeste taxier og minibusser. Bestill direkte eller forhåndsbestill oss for å være sikker på at du kommer deg dit du skal i riktig tid. Du kan både ringe og bestille trygt på nettet. 

For å gi deg en best mulig kundeopplevelse har vi stort fokus på service og er tilgjengelig hele døgnet. Ta kontakt for å avtale din tur – vi har både biler og busser til disposisjon. 

Besøk Hemsedal 

Hemsedal er en liten bygd som er full av spennende aktiviteter og er en av Norges mest ettertraktede vinterdestinasjoner. Fjellet appelerer til både familier og unge og byr på både ski, fiske, fest og morro. 

Vinterparadis

Er du glad i snø og ski? Hemsedal er et av landets største alpinanlegg og er for mange kjent som Skandinavias Alper på grunn av sitt frodige fjellandskap. Om du står på slalåm, snowboard eller randonee, er Hemsedal den perfekte destinasjon. 

Hemsedal er også en flott familiedestinasjon og har slalombakker for folk i alle aldre og på alle nivåer. Om du ikke står på ski finner du gode langrennsløyper, eller du kan prøve aktiviteter som isklatring og hundekjøring. 

Kul sommerdestinasjon

Om sommeren er Hemsedal kjent for sine fantastiske turmuligheter, fluefiske og for å ha et utmerket terreng for sykling, ridning og klatring. Naturopplevelser som Rjukandefossen og Hydalen trekker folk fra hele landet til den lille bygda. 

Buss i Hemsedal

Hemsedal Taxi tilbyr også utleie av busser for å frakte større grupper til og fra Hemsedal. Bussene er moderne, trygge og behagelig med flere underholdningsmuligheter og klimaanlegg. Vi tar grupper på inntil 56 personer.

Har du behov for transport eller taxi i Hemsedal? Hemsedal Taxi frakter deg og dine trygt rundt, både sommer og vinter.